Kunder

Nedan kan ni läsa lite om vad våra kunder tycker och tänker om oss och den bil de köpt

Öland Running

Då löpning ligger oss varmt om hjärtat så är det extra kul att vi nu har ett samarbete med Öland Running som arrangerar de flesta löptävlingarna i Kalmar/Öland regionen . Calle och Jonne valde varsin SEAT Leon Kombi bilarna kommer ni kunna beskåda vid start och mål på tävlingarna .

Fam Nilsson

Jens och Annika är glada ägare av en Leon 5d och en Leon kombi FR . Välkomna till fam JL bilar .
JL bilar sätter kunden i centrum. Flexibla lösningar, hög servicenivå och trevlig personal gjorde att vi valde JL bilar.
De nya Seat-modellerna är både sportiga och fräscha. Man fick väldigt mycket bil för pengarna samt att garantin och servicen ger ett problemfritt ägande.

Jens Nilsson

Uffe Nilsson och Kristina Granat

JL bilar har bra bilar samt mycket bra service , Kunden i centrum . Vi har köpt många SEAT bilar och alla har vi varit mycket nöjda med Nu har vi 2st Nya Leon . Varför inte SEAT ? en go bil helt enkelt

Björn och Monica

Trogna kunder som nyligen bytt in sin Altea mot en ny Leon . Tack återigen för förtroendet
På JL bilar känner vi oss väl mottagna och personalen är verkligen engagerade och vi känner att kunden är viktig inte bara att sälja bil .körde premiärturen på Öland 22 mil och knappt att bränslemätaren rörde sig , trodde de va något fel :) provkör en SEAT och du är fast .

Björn Andersson

Jonas Svendsen

Vi har har SEAT bilar på jobbet och är imponerad över komfort, kvalité och körglädje. Dessutom väldigt prisvärda bilar, att sedan JL bilar har Trevliga, glada och tillmötesgående personal fick oss att välja SEAT Leon .