fbpx

Lediga tjänster

Tjänstebeskrivning

 

Allmänt

Välkommen att söka jobb hos oss på JL bilar . Vi är 17 anställda fördelat på försäljning och verkstad . Vårt motto är att ha kul på jobbet och ibland även utanför jobbet . Välmående personal ger självklart maximal trivsel som i sin tur ger maximal arbetsinsats . JL bilar har sålt bilar sedan 1977 och sedan 2004 är det till störst del SEAT som gäller där vi är den handlare som har högst marknadsandel i Sverige . Välkommen till ett VinnarTeam .

Ny Tjänst Servicerådgivare

 Som servicerådgivare hos oss är du företagets ansikte utåt och har mycket kundkontakt. En stor del av ditt arbete är att alltid få kunden att känna sig välkommen och att det skall bli en positiv upplevelse att besöka oss. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka in kunder, ta emot och lämna ut bilar efter service och reparationer, prissätta och planera ordern.

Vi söker dig Tjej eller Kille med god erfarenhet från ett serviceyrke. Har stor Teamkänsla och som är stresstålig då stundtals finns toppar med väldigt mycket kundkontakt. Det är meriterande om du tidigare jobbat inom fordonsbranschen men det är inte ett krav. Passar du helt eller delvis på denna beskrivning så välkommen att sök jobbet.

Kompetenskrav

  • Lösningsorienterad
  • God administrativ förmåga
  • Bra Datorvana
  • Engelska god
  • Erfarenhet av fordonsbranschen +

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse Lön: Fast månadslön Arbetsort: Kalmar Omfattning: Heltid

Vill du söka tjänsten : jobb@jlbilar.se mer frågor kontaktperson per.soderstrom@jlbilar.se tel 0480-444575.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen till oss på JL-Bilar