Lediga tjänster

Vi söker ju nu Personbilstekniker.

Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra raka servicejobb, felsökningar, elektronikjobb och reparationer på personbilar.

Kvalifikationer

Du som söker har 3-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Du har minst 1 års dokumenterad erfarenhet av arbete som personbilsmekaniker. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god administrativ förmåga och du har minst B-körkort.

Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m.

 

Personliga egenskaper

Du är flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbete samt ansvarsfull. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett bilintresse samt en god känsla för service.
Din ansökan mejlar du till jobb@jlbilar.se .
Kontaktperson är Henric Ipsen (samma mejladresss) märk ämnesraden ”biltekniker”

jl-grupp_01