Lediga tjänster

Vi söker Servicechef

Tjänstebeskrivning

Vi söker en kompetent och engagerad ledare som drivs av att leverera resultat med hög kvalitet och överträffa kundens förväntningar . Som Servicechef ansvarar du för att verkstadens verksamhet leds på ett bra sätt . Mer konkret innebär det att du är ansvarig för områden som Kundnöjdhet, Marknad , Resultat , Personal och Arbetsmiljö samt Revision auktorisering .

Du kommer vara ansvarig för 10 personer varav 4 är tekniker 3 leveranstekniker samt 3 Servicerådgivare /Garanti/Reservdelar . Du ansvarar för att engagera och utveckla servicemedarbetare mot de utstakade målen och för att alla gällande avtal och riktlinjer som avdelningen omfattas av följs .

Du arbetar kontinuerligt med olika analyser och uppföljningar av marknad och kundernas behov, Personalens sammansättning och kompetens i verkstaden för att optimera omsättningen och analyser av viktiga nyckeltal . Du företräder serviceverksamheten både internt och externt .

Kompetenskrav

För denna tjänst vill vi att du skall ha erfarenhet av liknande arbete som har inneburit personal och resultatansvar med framgångsrikt ledningsarbete och goda resultat . Det krävs också att du har branscherfarenhet samt biltekniska kunskaper.

Personliga egenskaper/servicechef

Vi söker dig som är en naturlig coach och intresserad av ledarskap och arbetsmiljöfrågor . Du tar vara på det som fungera bra och ger beröm är lyhörd och genomför förbättringar i verksamhet och för personal . Att hålla hög kvalitet är viktigt för dig och du har god planering och prioriteringsförmåga . Du trivs med högt tempo samt omväxling och variation i arbetet. Utmaningar inspirerar dig och du har förmåga att skapa god stämning och laganda .

Vänta inte med att mejla din ansökan till jobb@jlbilar.se . Kontaktperson är Henric Ipsen 0480-444482

 

Vi söker Personbilstekniker.

Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra raka servicejobb, felsökningar, elektronikjobb och reparationer på personbilar.

Kvalifikationer

Du som söker har 3-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Du har minst 1 års dokumenterad erfarenhet av arbete som personbilsmekaniker. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god administrativ förmåga och du har minst B-körkort.

Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m.

Vänta inte med att mejla din ansökan till jobb@jlbilar.se . Kontaktperson är Henric Ipsen 0480-444482