Nya bilar Suzuki

Suzukis modellprogram erbjuder mer till fler. Med nya sportiga Swift, pigga Ignis, S-CROSS och testvinnaren Vitara finns en bil för varje behov och smak. Oavsett vilken Suzuki du väljer, väntar ett bekymmersfritt ägande. Välkommen att hitta din nya Suzuki hos oss på JL Bilar.

Nya Suzuki Swift

Nu äntligen är det lansering för Nya Swift! Körglädje för fler. Testvinnare i Teknikens världs stora småbilstest. Välkommen på provkörning.

Mer prisinformation

Nya Swift 1,2 från 149.900:-

 

Bygg din bil Kontakta

Suzuki Vitara

Vitara är en robust SUV med Suzukis erkända driftsäkerhet och prestanda . Likt våra övriga modeller är Vitara rikligt utrustad redan i grundutförandet. Suzuki Vitara med det intelligenta 4x4 systemet AllGrip. Vitara S är utrustad med Boosterjet 140 hk med både extra kraft och prestanda.

Mer prisinformation

Provkör Suzuki Vitara hos JL bilar Välkomna

1.6 Exclusive 4×4 från 209900:-

Vitara S, 4WD, 1.4 Boosterjet från 234900:-

 

 

Bygg din bil Kontakta

Suzuki S-CROSS

Med väl tilltagen utrustningsnivå, lastkapacitet och hög säkerhet kombinerar S-CROSS alla de egenskaper som gör bilen till ett idealiskt val för den aktive . S-CROSS finns med det intelligenta 4x4-systemet AllGrip . S-CROSS finns även med Suzukis bensinturbo Boosterjet 112 eller 140 hk.

Mer prisinformation

Personbil eller SUV? En fantastisk bil med många fina egenskaper.

4×4 AllGrip Boosterjet 112 hk Exclusive från 214900:-

 

Bygg din bil Kontakta

Superkompakt SUV Suzuki Ignis

Med högre markfrigång tar du dig fram nästan överallt och ett högt insteg gör det extra bekvämt att kliva in och ur. Dessutom med 4-hjulsdrift så kan äventyret börja.

Mer prisinformation

Nya Suzuki Ignis prisexempel

1.2 Exclusive 90 hk Allgrip 4wd 159.900:-

 

 

Bygg din bil Kontakta