fbpx

VI ÄR CUPRA! Privatleasing från 3.795:-

Välkommen till oss i helgen se och provkör den roligaste vägmaskinen på marknaden . Supererbjudande just nu på privatleasing och Företagsleasing , och självklart bjuder vi på en god kopp kaffe .

Vi är den nya sortens sportbil.

Vi är inte exklusiva, men ovanliga.
Inte industriella, men smarta.
Inte skräddarsytt, men speciellt.
Inte standard, men anpassningsbara.

Vi är den nya definitionen.

Av prestanda.
Av omsorg och unikhet.
Av racing.
Av sofistikation och design

” Vi är mer än bara ett bilmärke Vi är CUPRA ”

               

En modern raritet.

Det är ovanligt att flera olika element formar något nytt och legendariskt. Nya Cupra är här och vi på JL bilar är stolta över att få representera och sälja detta nya varumärke i sportbilsklassen. Vi är Cupra Dealer och specialiserade och diplomerade för att sälja och serva Cupra och Cuprakunder. Först ut i Familjen är CUPRA ATECA men självklart finns LEON Cupra också på plats. Den sistnämnda har just nu ett supertrevligt Privatleasingpris från 4795:-

 

 

LEON Cupra Privatleasing 3.995:-

2020 år modell av LEON Cupra är här, 300hk med sportiga växellådan DSG gör denna bil en fröjd att köra både på Racerbanan och i stan. Nu även extra kryddat med Cuprapaket: 300hk 4 hjulsdrift och DSG Automat, parksensorer fram och bak, Kessy Nyckellöstsystem, Navigation 8″, Beats Audio, Nu erbjuder vi på speciellt utvalda Cupror privatleasing med 0:- kontant och 4795:- i månaden 36 mån 3000 mil. Roligare kan det inte bli. Självklart går miltalet att utöka.

Mer prisinformation

Kampanjpris 344900:-

Privatleasing 3.995:- 36 månader 3000 mil ink service och garantier . Miltalet går att utöka .

Mer om LEON CUPRA Kontakta

ATECA CUPRA Privatleasing 3795

Först ut med nya Loggan. CUPRA ATECA 300HK SUV 4-drive och DSG växellåda. En vackrare Sportigare SUV i denna prisklass finns inte!

Mer prisinformation

Priset för Cupra Ateca börjar på 429900:- och har redan som standard en bra utrustningsnivå . Konfigurera din egen Cupra på ” Mer om ATECA CUPRA ” . Otroligt öppningserbjudande 3795:- 0:- kontant 36 månader privatleasing med fri service 4500 mil. Provkör redan i dag.

Mer om CUPRA ATECA Kontakta

Välkommen till oss på JL-Bilar