fbpx

SEAT Företag

När det handlar om att uppfylla dina behov av bilpark handlar det för oss om två saker: att hålla kostnaderna nere och att ge ditt team de bästa bilarna

SEAT & Cupra

En tjänstebil från SEAT eller Cupra ska vara en bra affär för både företaget och tjänstebilsföraren. Därför erbjuder vi Operationell Leasing packat och klart med allt du önskar Service och försäkring ingår och efter hyresperioden lämnar du bilen åter tryggt utan att tänka på restvärden eller skulder. Nu kör vi ! Steg 1 är att fylla i vår intresseanmälan för den modell ni är intresserade av sedan återkommer vi med bokning av 24 timmars provkörning Steg 2 prisförslag och värdering av eventuellt inbyte . Välj modell och skicka in intresseanmälan !

 

 

TGI By SEAT

Gas och bensin.
Dubbla bränslen. Dubbla fördelar. Bra bättre biogas.Vad är TGI by SEAT
TGI kombinerar bensin och komprimerad naturgas/biogas (CNG), vilket sparar upp till 30%* jämfört med en dieselmotor och upp till 50%* jämfört med en bensinmotor. Och det minskar utsläppen som C02, vilket förbättrar luftkvaliteten och mindre miljöpåverkan. Två bränslen, dubbla fördelar.

Mer prisinformation

Vi erbjuder GAS till 4 av SEATs modeller . SEAT Ibiza,Arona,Leon,Leon SP . Önskas GAS i någon annan modell erbjuder vi konvertering via Konvegas i Växjö.

Skicka in intresseanmälan så återkommer vi till dig

Intresseanmälan

 

Mer om SEAT GAS-bilar Kontakta

SEAT Mii 100% EL

SEAT Mii electric
Elektrifiering 100% eldriven
Prestanda Räckvidd 260 km*
Uppkopplad SEAT CONNECT
Smart laddning Laddbox

Mer prisinformation

SEAT möter framtiden

En ny EL bil av modell Mii från SEAT kostar ca 275.000:- . Denna snygga coola lilla bil är perfekt för dig som söker en miljövänlig ekonomisk citybil .

Fyll i intresseanmälan så återkommer vi till dig

Intresseanmälan

Mer om Mii Electric Kontakta

Leon e-hybrid plug-in

Leon e-Hybrid plug-in
En praktisk början på en positiv förändring. Nya SEAT Leon e-Hybrid (plug-in hybrid) kan drivas av 100% el och byter bara till bensin när batteriet behöver laddas.

Mer prisinformation

Kanske de smartaste valet för dig som kör mycket bil men korta sträckor. SEAT Leon tar dig 60km på EL. Leon erbjuds som 5dörr cupe eller Sportstourer . För mer information eller prisoffert fyll i intresseanmälan.

Intresseanmälan

Mer om Leon e-hybrid Kontakta

Cupra

Det är ovanligt att flera olika element formar något nytt och legendariskt. Nya Cupra är här och vi på JL bilar är stolta över att få representera och sälja detta nya varumärke i sportbilsklassen. Vi är Cupra Dealer och specialiserade och diplomerade för att sälja och serva Cupra och Cuprakunder

Mer prisinformation

Nu är det nära . Fyll i intresseanmälan så återkommer vi med prisförslag och självklart bokar vi en provkörning .

Intresseanmälan

Mer om Cupra Kontakta

Välkommen till oss på JL-Bilar