fbpx

Kontakt / Om oss

Våra säljare

Våra medarbetare i verkstaden

Ekonomi

Kontakta oss

Öppettider

Försäljning Mån-tors: 9-18 Fre: 9-16.30 Lör: 10-14 Sön: 12-15 Bilservice Mån-Fredag 7-16.30
Reservdelar Mån-Fred 07-15.30  Stängda Helgdagar Trettondags dagen , Långfredagen,  Påskdagen, Annandag påsk, 1 maj , Kristi himmelsfärdsdag, Nationaldagen 6 Juni , Midsommarafton, Midsommardagen, Alla helgon helgen, Julhelgen 24-26 dec, Nyårshelgen 31/12-1/1, Dagen innan Midsommarafton,Julafton,Nyårsafton stänger vi kl 16 om det är vardag om Söndag Helstängt Öppetider Sommar ordinarie tider fast Söndagar stängt Jun-aug .

Om oss

JL bilar bildades 1977 av Lars-Olof ” LOA ” Andersson och Jörgen Svensson båda var de försäljningschefer med förflutet inom bla Volvo i Kalmar och Nybro. Det började med en byggbod på Engelska vägen 6 i Kalmar. 1995 blev vi erbjudna att börja sälja SEAT som redan då tillhörde Volksvagen Group, efter övervägande så beslutade vi oss för att anta utmaningen. Nu och ca 5000 bilar senare så erkänner vi att det var de bästa beslut vi någonsin tagit . JL bilar ägs sedan 2002 av Henric Ipsen.

Vår ambition är att alltid ha kunden i fokus . Hos oss får du plats och vi har alltid tid för dig både innan och efter bilköpet . JL bilar har sålt SEAT på ett mycket framgångsrikt sett i över 20 år nu och många kunder har gett oss förtroendet vid mer än 10 bilköp och de är lojalitet i allra högsta grad samt en kvittens på att vi gör ett bra jobb.

Alla kunder är för oss lika värda är du första kund eller har vi hjälpt dig med bilar i 20 år , har du kostym eller koskit på byxorna är du lika mycket välkommen . Vi har sedan några år kompletterat med Bilmärket Suzuki som vi tror mycket på och de är särskilt bra för kunder som har fyrhjulsdrift på önskelistan .

Totalt sett säljer vi ca 1000 nya och begagnade bilar varje år . JL bilar är ett familjeföretag som hjälpt kunder sedan 1977 . Välkommen att bli medlem i familjen JL bilar du med .

Hitta hit

Välkommen till oss på JL-Bilar