fbpx

Kontakt / Om oss

Våra säljare

Våra medarbetare i verkstaden

Ekonomi

Kontakta oss

Corona 

Världen är uppochner , Corona drabbar oss alla på ett eller annat sätt. Ett virus som kan göra dig mycket sjuk men även ett trist ekonomiskt läge för i stort sätt alla branscher. Vi på JL bilar följer Folkhälsomyndighetens krav och vår personal stannar hemma om dem har sjukdomssymtom. Vad kan man göra mer ? Många Restauranger och butiker erbjuder hemkörning och hämtmat, En uppmaning till er alla är fortsätta stödja Kalmars Näringsliv och butiker mer än någonsin ( men såklart nu på ett mer försiktigare sätt ) och inte bara bunkra på stormarknader. JL bilar erbjuder nu nedan tjänster. Ta hand om er ! 

 

   – Privatleasing online

   – Hemleverans inom 15 km2

   – Boka service online med hämta lämna service 

   – Digital offert/avtal vid begagnat köp med 1 veckas ångerrätt

   – Hemköp begagnad bil via vår hemsida & Epost och få online Rabatt  

 

Kontakta våra säljare se info på kontaktsidan eller mejla forsaljning@jlbilar.se alt service@jlbilar.se . Se även under respektive menyval .

Öppettider

Försäljning Mån-tors: 9-18 Fre: 9-16.30 Lör: 10-14 Sön: 12-15

Bilservice Mån-Fredag 7-16.30

Reservdelar Mån-Fred 07-15.30  

Stängda Helgdagar Trettondags dagen , Långfredagen,  Påskdagen, Annandag påsk, 1 maj , Kristi himmelsfärdsdag, Nationaldagen 6 Juni , Midsommarafton, Midsommardagen, Alla helgon helgen, Julhelgen 24-26 dec, Nyårshelgen 31/12-1/1, Dagen innan Midsommarafton, Julafton, Nyårsafton stänger vi kl 16 om det är vardag om Söndag Helstängt

Öppetider Sommar ordinarie tider fast Söndagar stängt Jun-aug .


JL bilar bildades 1977 av Lars-Olof ” LOA ” Andersson och Jörgen Svensson båda var de försäljningschefer med förflutet inom bla Volvo i Kalmar och Nybro. Det började med en byggbod på Engelska vägen 6 i Kalmar. 1995 blev vi erbjudna att börja sälja SEAT som redan då tillhörde Volksvagen Group, efter övervägande så beslutade vi oss för att anta utmaningen. Nu och ca 5000 bilar senare så erkänner vi att det var de bästa beslut vi någonsin tagit . JL bilar ägs sedan 2002 av Henric Ipsen.

Om oss

Vår ambition är att alltid ha kunden i fokus . Hos oss får du plats och vi har alltid tid för dig både innan och efter bilköpet.  JL bilar har sålt SEAT på ett mycket framgångsrikt sett i över 20 år nu och många kunder har gett oss förtroendet vid mer än 10 bilköp och de är lojalitet i allra högsta grad samt en kvittens på att vi gör ett bra jobb.

Alla kunder är för oss lika värda är du första kund eller har vi hjälpt dig med bilar i 20 år , har du kostym eller koskit på byxorna är du lika mycket välkommen . Vi har sedan några år kompletterat med Bilmärket Suzuki som vi tror mycket på och de är särskilt bra för kunder som har fyrhjulsdrift på önskelistan .

Totalt sett säljer vi ca 1000 nya och begagnade bilar varje år . JL bilar är ett familjeföretag som hjälpt kunder sedan 1977 . Välkommen att bli medlem i familjen JL bilar du med .

Hitta hit

Välkommen till oss på JL-Bilar