Lediga tjänster

Tjänstebeskrivning

 

Allmänt

Välkommen att söka jobb hos oss på JL bilar . Vi är 17 anställda fördelat på försäljning och verkstad . Vårt motto är att ha kul på jobbet och ibland även utanför jobbet . Välmående personal ger självklart maximal trivsel som i sin tur ger maximal arbetsinsats . JL bilar har sålt bilar sedan 1977 och sedan 2004 är det till störst del SEAT som gäller där vi är den handlare som har högst marknadsandel i Sverige . Välkommen till ett VinnarTeam .

Vi söker efter Motortekniker

Vi söker dig som är intresserad av att utveckla dina kunskaper inom motor och växellåda Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Har du grundförutsättningarna och vill satsa på oss så är vi villiga att satsa på dig . Du kommer få en utbildningsplan samt utbildning inom Volkswagen Group. Övriga arbetsuppgifter kommer bli inom service och reparationer . Tjänsten är heltid och anställning startar omgående Mejla per.soderstrom@jlbilar.se eller ring Per Söderström Servicechef 0480-444575

Vi Söker en Diagnostekniker

Vi söker dig som är intresserad av att utveckla dina kunskaper inom el och felsökning . Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Har du grundförutsättningarna och vill satsa på oss så är vi villiga att satsa på dig . Du kommer få en utbildningsplan samt utbildning inom Volkswagen Group. Övriga arbetsuppgifter kommer bli inom service och reparationer .

Reservdelsman ( vi söker ingen på denna post för tillfället )

Välkommen att söka jobbet som reservdelsman . Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett Team av duktiga mekaniker och kundmottagare . I din tjänst som Reservdelsman så ansvarar du för beställning och förberedelse av reservdelar . Du kommer även arbeta direkt mot kunder med delar och tillbehör samt delvis som servicerådgivare för att avlasta kundmottagningen när tid finnes . Kvalifikationer om denna tjänst är att du skall ha tidigare erfarenhet av Fordon och gärna arbetat inom detta serviceyrke tidigare . Du skall vara en Teammänniska och var van vid att ha många bollar i luften . Kommer du från bilbranschen och jobbar i dag som tex servicerådgivare eller mekaniker så är det en självklar fördel .

Vänta inte med att mejla din ansökan till per.soderstrom@jlbilar.se . Kontaktperson är Per Söderström Servicechef 0480-444575 . Ring gärna !

 

Kvalifikationer ( Verkstad )

Du som söker har 3-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Du har minst 1 års dokumenterad erfarenhet av arbete som personbilsmekaniker. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god administrativ förmåga och du har minst B-körkort.

Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana. Du behärskar svenska och engelska för att läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m.

Vänta inte med att mejla din ansökan tillper.soderstrom@jlbilar.se . Kontaktperson är Per Söderström Servicechef 0480-444575 . Ring gärna !

 

 

 

 

Välkommen till oss på JL-Bilar