fbpx

Lediga tjänster

Tjänstebeskrivning

 

Allmänt

Välkommen att söka jobb hos oss på JL bilar . Vi är 19 anställda fördelat på försäljning och verkstad . Vårt motto är att ha kul på jobbet och ibland även utanför jobbet . Välmående personal ger självklart maximal trivsel som i sin tur ger maximal arbetsinsats . JL bilar har sålt bilar sedan 1977 och sedan 2004 är det till störst del SEAT som gäller där vi är den handlare som har högst marknadsandel i Sverige . Välkommen till ett VinnarTeam .

Ny Tjänst Leveranstekniker ( sök nu ) 

Vi söker nu Leveranstekniker/ bilvårdare för omgående anställning. Ett önskemål är att du har erfarenhet från branschen och ett genuint intresse för yrket och är motiverad av att leverera kvalitet. Viljan att göra ett bra jobb kombinerat med servicesinne och ansvar mot kunderna är viktiga delar i detta jobb . Du jobbar huvudsakligen med att iordningställa nya och begagnade bilar inför leverans och självklart är du lätt att samarbeta med och har en stor Teamkänsla.

Är du som klippt och skuren för detta jobb ansök redan idag

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse Lön: Fast månadslön Arbetsort: Kalmar Omfattning: Heltid

Vill du söka tjänsten : jobb@jlbilar.se mer frågor kontaktperson per.soderstrom@jlbilar.se tel 0480-444575.

Ny Tjänst Ekonomiansvarig ( Tjänst tillsatt ) 

Som ekonomiansvarig har du ett övergripande ansvar för ekonomi inom redovisning och personaladministration. I nära samarbete med VD och övriga i företagsledningen arbetar du med affärsstödjande analys för bästa möjliga beslut. Du skall vara drivande att på egen hand ( för du är ensam på ekonomiavdelningen) i strategi,budget och prognosarbete samt ansvara för finansiell rapportering . Du är även behjälplig i vårt kvalitetsarbete rörande Märkesauktorisation och en del myndighetskrav som GDPR och Hållbarhets system.Ett krav är att du har ekonomisk utbildning samt gedigen erfarenhet inom ovan nämnda arbetsuppgifter. Du uppfattas som en handlingskraftig person med stor nyfikenhet och framåtanda som är van vid att ta fullt ansvar. En glad och positiv person som gillar att jobba i team på ett samarbetsvilligt sätt. Vi är i bilbranschen som är mycket mansdominerat och söker då i första hand efter en kvinna. Är du rätt person för oss så är det nu dags att söka detta jobb .

Tillträde: Tidigast 1/8 2020 Lön: Fast månadslön Arbetsort: Kalmar Omfattning: 80%-Heltid

Vill du söka tjänsten : jobb@jlbilar.se mer frågor kontaktperson henric.ipsen@jlbilar.se 070-5820234

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen till oss på JL-Bilar