VI ÄR CUPRA

Välkommen till oss Martin , Richard ”Cupra Master ” Henric & Mats

Vi är den nya sortens sportbil.

Vi är inte exklusiva, men ovanliga.
Inte industriella, men smarta.
Inte skräddarsytt, men speciellt.
Inte standard, men anpassningsbara.

Vi är den nya definitionen.

Av prestanda.
Av omsorg och unikhet.
Av racing.
Av sofistikation och design

” Vi är mer än bara ett bilmärke Vi är CUPRA ”

               

En modern raritet.

Det är ovanligt att flera olika element formar något nytt och legendariskt. Nya Cupra är här och vi på JL bilar är stolta över att få representera och sälja detta nya varumärke i sportbilsklassen. Vi är Cupra Dealer och specialiserade och diplomerade för att sälja och serva Cupra och Cuprakunder. Först ut i Familjen är CUPRA ATECA men självklart finns LEON Cupra också på plats. Den sistnämnda har just nu ett supertrevligt Privatleasingpris från 4995:-

 

 

LEON Cupra Editon

2019 år modell av LEON Cupra är här, 300hk med sportiga växellådan DSG gör denna bil en fröjd att köra både på Racerbanan och i stan. Nu även extra kryddat med Cuprapaket: 300hk 4 hjulsdrift och DSG Automat, parksensorer fram och bak, Kessy Nyckellöstsystem, Navigation 8″, Beats Audio, Nu erbjuder vi på speciellt utvalda Cupror privatleasing med 0:- kontant och 4995:- i månaden 36 mån 4500 mil. Roligare kan det inte bli.

Mer prisinformation

Kampanjpris 342800:- ordinarie pris 375800:-

Privatleasing 4995:- 36 månader 4500 mil ink service och garantier .

Mer om LEON CUPRA Kontakta

ATECA CUPRA

Först ut med nya Loggan . CUPRA ATECA 300 hk SUV 4 hjulsdrift och DSG växellåda . En vackrare Sportigare SUV i denna prisklass finns inte .

Mer prisinformation

Priset för Cupra Ateca börjar på 409900:- och har redan som standard en bra utrustningsnivå . Konfigurera din egen Cupra på ” Mer om ATECA CUPRA ”

Mer om CUPRA ATECA Kontakta

Välkommen till oss på JL-Bilar