Nya bilar Suzuki

Suzukis modellprogram erbjuder mer till fler. Med nya sportiga Swift, pigga Ignis, S-CROSS och testvinnaren Vitara finns en bil för varje behov och smak. Oavsett vilken Suzuki du väljer, väntar ett bekymmersfritt ägande. Välkommen att hitta din nya Suzuki hos oss på JL Bilar.

Suzuki Swift 1,2 90 HK HYBRID. Pris från. 167 900kr

Nu tar vi nästa steg i hybridiseringen av vårt Swiftprogram och presenterar nyheten att hela vårt utbud av manuella Swift, inklusive 4×4, nu får Suzukis egna 12V-hybridlösning. Swift är bättre än någonsin – lättare, effektivare och snyggare. Möjlighet till avancerade säkerhetssystem och intelligent fyrhjulsdrift gör sportiga Swift till ett attraktivt val i småbilsklassen.

Mer prisinformation

Nya Swift 1,2 90hk Hybrid från Ordinarie pris 167 900kr

Privatleasa från 2,095:-/mån inkl service

 

Bygg din bil Kontakta

Nya Vitara 4x4. Pris från. 224 900kr

Med Vitara kommer du alltid fram, oavsett väglag. Vitara är en riktig fyrhjulsdriven SUV, som dessutom är utrustad med klassledande säkerhet som standard. I Vitara finns autobroms med fotgängaravkänning, filbytes- och trötthetsvarnare samt trafikskyltsigenkänning. Den har även dödavinkelvarnare och varning för bakomvarande trafik när du backar. Välj Vitara för en resa utan kompromisser.

Mer prisinformation

Pris från. 224 900kr

Privatleasa från 2.595:-/mån inkl service

 

 

Bygg din bil Kontakta

Suzuki S-CROSS. Pris från. 226 900kr

S-CROSS är en prisvärd crossover med mängder av utrustning redan i standardutförandet. Intelligent fyrhjulsdrift, effektiva motorer och rejält med utrymme gör S-CROSS till ett populärt val. Dessutom har S-CROSS en minst sagt dynamisk styling – känsla, kvalitet och aerodynamik.

Mer prisinformation

Pris från. 226.900:-

Privatleasing. 2,795kr/mån inkl service

 

Bygg din bil Kontakta

Swift Sport. Pris från. 199 900kr

Nya Swift Sport är här! Ny turbomotor, nya avancerade hjälp- och säkerhetssystem i kombination med väghållning i världsklass ger den ultimata ”körglädje per krona”-upplevelsen för 199.900:-

Mer prisinformation

Pris: 199.900:-

Privatleasa från 2.695:-/mån inkl service

Bygg din bil Kontakta