fbpx

Om oss

JL bilar bildades 1977 av Lars-Olof ” LOA ” Andersson och Jörgen Svensson båda var de försäljningschefer med förflutet inom bla Volvo i Kalmar och Nybro. Det började med en byggbod på Engelska vägen 6 i Kalmar. 1995 blev vi erbjudna att börja sälja SEAT som redan då tillhörde Volksvagen Group , efter övervägande så beslutade vi oss för att anta utmaningen . Nu och ca 5000 bilar senare så erkänner vi att det var de bästa beslut vi någonsin tagit . JL bilar ägs sedan 2002 av Henric Ipsen .

Vår ambition är att alltid ha kunden i fokus . Hos oss får du plats och vi har alltid tid för dig både innan och efter bilköpet . JL bilar har sålt SEAT på ett mycket framgångsrikt sett i över 20 år nu och många kunder har gett oss förtroendet vid mer än 10 bilköp och de är lojalitet i allra högsta grad samt en kvittens på att vi gör ett bra jobb .

Alla kunder är för oss lika värda är du första kund eller har vi hjälpt dig med bilar i 20 år , har du kostym eller koskit på byxorna är du lika mycket välkommen . Vi har sedan några år kompletterat med Bilmärket Suzuki som vi tror mycket på och de är särskilt bra för kunder som har fyrhjulsdrift på önskelistan .

Totalt sett säljer vi ca 1000 nya och begagnade bilar varje år . JL bilar är ett familjeföretag som hjälpt kunder sedan 1977 . Välkommen att bli medlem i familjen JL bilar du med .

Välkommen till oss på JL-Bilar