fbpx

 

Välkomna till JL bilar och NYA SEAT

 

Världen är uppochner , Corona drabbar oss alla på ett eller annat sätt. Ett virus som kan göra dig mycket sjuk men även ett trist ekonomiskt läge för i stort sätt alla branscher. Vi på JL bilar följer Folkhälsomyndighetens krav och vår personal stannar hemma om dem har sjukdomssymtom. Vad kan man göra mer ? Många Restauranger och butiker erbjuder hemkörning och hämtmat, En uppmaning till er alla är fortsätta stödja Kalmars Näringsliv och butiker mer än någonsin ( men såklart nu på ett mer försiktigare sätt ) och inte bara bunkra på stormarknader. JL bilar erbjuder nu nedan tjänster. Ta hand om er ! 

 

   – Privatleasing online

   – Hemleverans inom 15 km

   – Boka service online med hämta lämna service 

   – Digital offert/avtal vid begagnat köp med 1 veckas ångerrätt

   – Hemköp begagnad bil via vår hemsida & Epost och få online Rabatt  

 

Kontakta våra säljare se info på kontaktsidan eller mejla forsaljning@jlbilar.se alt service@jlbilar.se . Se även under respektive menyval .

 1995 fick vi frågan av Volkswagen om vi ville sälja de då nya märket SEAT som redan sedan 1991 tillhört VW-gruppen . Ett tveksamt ja fick det bli och snart 25 år senare och en nu årlig försäljning på mellan 500-600 nya bilar så känns det som om vi vann högsta vinst på Triss den där dagen för länge sedan .Klart du också vill vara en vinnare ?

Nedan finner ni exempel på bilar och kampanjer vi gärna föreslå men ett besök i butiken är så klart ett måste och då även en provkörning . Välkomna till JL bilar ” ny bil var tredje år och en kopp kaffe varje dag ”

Se också vår sida för Nya Cupra

Fler begagnade bilar Privatleasing Online

Välkommen till oss på JL-Bilar