fbpx

Verkstad

Vi är en serviceverkstad auktoriserad för Seat och Suzuki. Du är alltid varmt välkommen in till oss på JL bilar Service Vi svarar också gärna på frågor på telefon om det är någonting du undrar över. Slå en signal eller kom in i verkstaden har du en SEAT och vill boka service så går det utmärkt att göra det nedan i Service Online .

Tillbehör Online

Verkstad

Corona 

Världen är uppochner , Corona drabbar oss alla på ett eller annat sätt. Ett virus som kan göra dig mycket sjuk men även ett trist ekonomiskt läge för i stort sätt alla branscher. Vi på JL bilar följer Folkhälsomyndighetens krav och vår personal stannar hemma om dem har sjukdomssymtom. Vad kan man göra mer ? Många Restauranger och butiker erbjuder hemkörning och hämtmat, En uppmaning till er alla är fortsätta stödja Kalmars Näringsliv och butiker mer än någonsin ( men såklart nu på ett mer försiktigare sätt ) och inte bara bunkra på stormarknader. JL bilar erbjuder nu nedan tjänster. Ta hand om er ! 

 

   – Privatleasing online

   – Hemleverans inom 15 km

   – Boka service online med hämta lämna service 195 kr 

   – Digital offert/avtal vid begagnat köp med 1 veckas ångerrätt

   – Hemköp begagnad bil via vår hemsida & Epost och få online Rabatt  

 

Kontakta våra säljare se info på kontaktsidan eller mejla forsaljning@jlbilar.se alt service@jlbilar.se . Se även under respektive menyval .

 

Välkommen till JL bilar Service . Vi är auktoriserad bilverkstad för Nya SEAT och Suzuki . Här hjälper vi dig med allt om bilen . Service Reservdelar och Tillbehör . Självklart utför vi även Rutbyte och är auktoriserade för air kondition . Har du några frågor så ring 0480-444488 eller mejla service@jlbilar.se . SERVICEBOKNING ONLINE OBS! Endast för SEAT Bilar

Boka Service

Boka service på din SEAT gör du enklast på servicebokning online men det går såklart bra att ringa 0480-444488 eller mejla  service@jlbilar.se

För att kunna ge maximal service så är det viktigt att en Bilmekaniker tänker lite som en bilförsäljare ibland och tvärtom . Välkomna till JL bilar Service när du behöver hjälp med din nya eller begagnade bil .
Däckhotell

I maj 2015 står vårt nya däckhotell med förvaring av över 1000 hjul färdigt . Välkommen att förvara dina hjul bekvämt och säkert hos oss.

Dela upp betalningen

Med SEAT-kortet delar du snabbt och enkelt din betalning helt kostnadfritt på 12  månader. En mängd fördelar och erbjudande följer med kortet .Mer info samt ansökan hittar du på  www.seatkortet.se

00000000200

Välkommen till oss på JL-Bilar