fbpx

Verkstad

Vi är en serviceverkstad auktoriserad för Seat och Suzuki. Vi arbetar även med allmänreparationer med specialitet mot Volkswagen Group och Suzuki Du är alltid varmt välkommen in till oss på JL bilar Service Vi svarar också gärna på frågor på telefon om det är någonting du undrar över. Slå en signal eller kom in i verkstaden.

Verkstad

Välkommen till JL bilar Service . Vi är auktoriserad bilverkstad för Nya SEAT och Suzuki . Här hjälper vi dig med allt om bilen . Service Reservdelar och Tillbehör . Självklart utför vi även Rutbyte samt lagning, påfyllning av Aircondition . Har du några frågor så ring 0480-444488 eller mejla service@jlbilar.se

Boka Service

vill du boka service så ringer du 0480-444488 eller mejla service@jlbilar.se

 

 

För att kunna ge maximal service så är det viktigt att en Bilmekaniker tänker lite som en bilförsäljare ibland och tvärtom . Välkomna till JL bilar Service när du behöver hjälp med din nya eller begagnade bil .
Däckhotell

I maj 2015 står vårt nya däckhotell med förvaring av över 1000 hjul färdigt . Välkommen att förvara dina hjul bekvämt och säkert hos oss.

Dela upp betalningen

Med SEAT-kortet delar du snabbt och enkelt din betalning helt kostnadfritt på 12  månader. En mängd fördelar och erbjudande följer med kortet .Mer info samt ansökan hittar du på  www.seatkortet.se

00000000200

Välkommen till oss på JL-Bilar